Novice

ZAKLJUČEK ZIMSKE INDOOR JEZERSKE LIGE

Na pobudo našega člana Livrin Zlatka smo v mesecu januarju in februarja odigrali Zimsko Indoor Jezersko ligo (ZIJL). Kot je že razvidno iz naslova, smo ligo odigrali v Indoor centru Ljubljana, ki ga vodita naša člana Mija in Aleš Oblak.

Ligo smo igrali na štirih različnih igriščih. Za končni rezultat so štela tri najboljša odigrana kola. ZIJL je odigralo 13. igralk in igralcev.

Danes smo ZIJL zaključili z igranjem družabnega Texas scrambla. Odigralo nas je 8 igralk in igralcev razrvrščeni po žrebu v ekipo A in ekipo B. Po odigranih 18 luknjah je bil rezultat izenačen +1. Da smo prišli do zmagovalca smo se pomerili v kratki igri na dolžini 93m ( igranje na otok). Vsak igralec je odigral po tri žogice. Najbljižje zastavici ( 2, 5m) je udaril Aleš Oblak, ki je kot kapetan ekipe B svoji ekipi prinesel zmago.

Sledila je podelitev nagrad za današnji Texas scramble. Praktičen nagrade pokrovitelja “Proloco Medico” so prejeli: Šemrl Marinka, Oblak Aleš, Šemrl Gregor in Livrin Zlatko.

Nato smo razglasili končne zmagovalce ZIJL:

1. mesto bruto : Sašo Bigovič ,GK Trnovo

Končna neto razvrstitev:

1. mesto skupina A: Mija Oblak, GK Golf klub Bled

1. mesto skupina B: Aleš Šuc, GK Trnovo

1. mesto skupina C: Emil Tavčar, GK Kranjska gora

Hvala Indoor centru Ljubljana za gostoljubje, pokrovitelju Proloco Medico za majice in nagrade in Mirku Kunšiču za fotografije in seveda hvala vsem udeležencem lige.

Z Jeersko ligo bomo na igrišču Royal Bled pričeli v četrtek, dne 11.04.2024. Vljudno vabljeni.

Scroll to top