Novice

V MESECU MARCU ZIMSKO DRUŽENJE V ASOLU

Spoštovane članice, člani,

Na željo naših članov, GK Bled ponovno organizira zimsko druženje v Asolu od 15.03. do 17.03.2019.  Naj ponovimo, da je na razpolago 27 lukenj ( 3 x 9 lukenj) kar omogoča različne kombinacije igranja. Igrišča so zelo lepo  urejena na razpolago je tudi vadbišče. Hotelske kapacitete so lepo urejene, za kulinarične  užitke pa bo tudi poskrbljeno. S tem trodnevnim druženjem bomo zaključili cilkus zimksega druženja. V mesecu aprilu bomo pričeli z mesečnimi druženji na Royal Golf igrišču Bled.

GK Bled je  samo izvedbo tega srečanja zaupal podjetju Golfpress, katere lastnik je naš član g. Mitja Klančišar.

PROSIMO VAS, DA PRIJAVE SPOROČITE NA E-MAIL: INFO@GOLFPRESSS.SI ALI NA TEL.: 041-523 910 (MITJA), KJER VAM  BODO VEDNO NA RAZPOLAGO TUDI ZA DODATNE INFORMACIJE . PROSIL BI VAS ZA ČIM HITREJŠE PRIJAVE, NAJKASNEJE DO 28.2.2019, DA BOMO LAHKO IZLET ORGANIZIRALI V ZADOVOLJSTVO VSEH NAS. NA PODLAGI VAŠE PRIJAVE VAM BOMO IZDALI RAČUN ZA PLAČILO AKONTACIJE REZERVACIJE V VIŠINI: 40 EUR/ PO OSEBI, S TEM BO VAŠA REZERVACIJA POTRJENA. SPOROČITE TUDI VAŠE PODATKE: IME IN PRIIMEK, ŠT. OSEB, TIP NAMESTITVE (DVOPOSTELJNA ALI ENO POSTELJNA SOBA) IN VAŠ ELEKTRONSKI NASLOV.

Preostali znesek vrednosti paketa v višini 213.-€ plačate ob prihodu na recepciji golf igrišča Asolo. V primeru kasnejše odpovedi do 8.3.2019 vam vplačano akontacijo v celoti vrnemo, kasneje vračilo ni več možno.

Na rezervaciji imamo 12 dvoposteljnih sob (24 oseb), v primeru večjega števila prijav bomo skušali zagotoviti dodatne kapacitete, glede na razpoložljivost, zato vas vljudno naprošamo za prijave do navedenega roka,28.2.2019.  V primeru manjšega št. prijav ( manj, kot 20 oseb se cena paketa poveča za 5%.

Upamo, da se nas bo prijavilo zadostno število. Veselimo se druženja z vami,

Dodaj odgovor

Scroll to top