Golf klub Bled – Golf club Bled – golf klub s tradicijo

3. kolo MID-AM Mokrice – poročilo

 Breaking News
  • ZIMSKO DRUŽENJE – GRADO Drage članice, člani, prijatelji, Vabimo vas, da se nam dne 18.01.2020 pridružite na zimskem srečanju na igrišču Grado- Italija. Igrali bomo 18.lukenj, zbirali bomo bruto točke. Vsak flajt vzame eno...
  • Nakup letne karte za Royal Bled – Obvestilo Drage članice, člani, prijatelji, Tako kot lansko leto imamo člani GK Bled tudi letos pri nakupu letne karte za Jezersko igrišče dodatne ugodnosti.  Cena  letne karte je ostala enaka, razlika...
  • JERNEJ PAVLIČ ZMAGOVALEC POKALNEGA MID AM TEKMOVANJA 2019 JERNEJ PAVLIČ zmagovalec v Pokalnem tekmovanju MID AM 2019 med posamezniki.   Dne 06.09.2019 se je s turnirjem na igrišču Cubo končalo Pokalno tekmovanje MID AM za ekipe in posameznike....
  • USPEŠNI NASTOPI SENIORJEV USPEŠNI NASTOPI SENIORJEV Na 5. Pokalnem tekmovanju za seniorje na igrišču Cubo so naši seniorji dosegli odličen rezultat. Zmagal je Silvo Lavrič, 3. mesto je zasedel Florijan Velikanje, 6. mesto...

3. kolo MID-AM Mokrice – poročilo

June 09
13:03 2011

Spoštovani

V tretjem kolu tekmovanja MID AM, ki je bilo 03.06.2011 smo dosegli tretje mesto. Opravičilo za tretje mesto lahko poiščemo tokrat v opravičeni odsotnosti 4.h naboljših in standardnih prvotimcih naše ekipe. Odsotnost Pavliča, Goloba, Medvena in Djuragiča je pokazala, da v kolikor bomo želeli doseči končno prvo ali drugo mesto, da vas v ekipi  nujno potrebujemo. Prepričan sem, da bi ob udeležbi naših prvotimcev v Mokricah dosegli prvo mesto, saj smo za prvim mestom ostali zgolj za 18 bruto točk, za drugim mestom pa zgolj 10 točk, med tem  ko so se nam sešteli bruto rezultati 16, 18, 19, 21, 24 in 29 brto točk (skupaj 127 točk).

Vsekakor  se moram zahvaliti in čestitati vsem, ki ste se udeležili 3. kola. V današnjih časih si ni enostavno vzeti prosti delovni dan, je pa častno zastopati barve GK Bled, ki ga v ligi uspešno zastopamo. Še posebaj bi čestital Marku Lavtižarju, ki je z rezultatom 29 bruto točk dosegel naš najboljši rezultat v Mokricah in individualno zasedel drugo mesto. Marko mene si pozitivno presenetil in pokazal, da lahko dosegamo dobre rezultate tudi na igrišču kot je Mokrice.

Marku Lavtižarju bi se zahvalil tudi za njegovo gostoljubje in za njegovo demonstracijsko vožnjo z njegovim novim kombijem. Marko izkazal si se kot golfist in kot voznik, vožnja je bila  brezhibna, zaradi česar te imenujem za častnega in doživljenskega  šoferja igralcev Golf kluba Bled, seveda vedno v moji prisotnosti.

Zahvala tudi Vikiju Mohoriču, ki nas je vse presenetil z okusno malico in pijačo in poskrbel za dobro vzdušje v naši ekipi.

Torej fantje. Vzdušje v ekipi je dobro, dobro smo se ujeli, zatorej vnovčimo homogenost. Novo kolo MID AM tekmovanja je že 01.07.2011. Bodite pozorni tekmovanje se bo odvijalo 3 dni od katerih bo tekma 01.07.2011 štela za MID AM ligo in državno prvenstvo,  dve tekmi 02 in  03.07 .2011 pa za državno prvenstvo MID amaterjev. Ne glede, da gre za MID AM državno prvenstvo pa seveda na tekmovanje vabim tudi naše seniorje, ki nam v MID AM ekipi pomagajo s polnim zamahom. Brez vas gotovo ne bi imeli  rezultatov, ki smo jih z vašo pomočjo dosegli.

Ker so rezultati tekmovanja v Mokricah še neuradni, GZS pač kot smo navajeni za izračun, ki ga lahko naredi vsak malošolec, potrebuje več dni, sem jaz sam naredil neuradni izračun. Ekipe so uvrščene po naslednjem neuradnem vrstnem redu:

Eagle
Optimisti
Bled
Otočec
Diners

Ob slabi uvrstitvi Dinersa bodo verjetno na lestvici po treh kolih prvo mesto zasedli Optimisti, Bled pa bo drugi ali tretji.

Med igralci GK Bleda je vrstni red po treh kolih naslednji:
1. Luka Zaplotnik 74 točke (3 X)
2. Danilo Valek     67  točk (3 X)
3. Viki Mohorič      60  točk (3X
4. Jernej Pavlič     60 točk (2X)
5. Bojan Župevec 59 točk (3X)
6. Uroš Rak           54 točk (3X)
7. Srečo Medven 53 točk (2X)
8. Marko Lavtižar 51 točk (2X9
9. Jernej zaplotnik 50 točk (3X)
10. Aljoša Golob 49 točk (2X)
11. Frančišek Dobida 41 točk (2X)
12. Drago Djuragić ( te pogrešamo in rabimo za dober rezultat)

Torej zahvala vsem za udeležbo.

Ker imamo Igralci GK Bled, ki igramo v MID AM ligi posebni status, Vas vse vljudno naprošam, da mi sporočite, kdo se bo udeležil tekmovanja 01.07.2011. Prosim sporočite mi ali vas prijavim samo za MID AM ligo, priporočljiva 100% udeležbo, saj igramo na domačem igrišču, poleg tega pa mi prosim sporočite kdo bo igral državno MID AM prvenstvo, to je vse tri dne 0d 01.do 03.06.2011. Hkrati mi sporočite kdo ima na Bledu letno karto, da bom vedel sredstva, ki jih imamo ustrezno razporediti.

Po novem me lahko imenujete svinčnik, ki komaj čaka vaše odgovore, da vas prijavi na tekmovanje.

Ne dajmo se pustiti, da nas premagujejo optimisti.

Nenazadnje zahvala tudi Piki Vidmar, ki me vedno preseneti z ažurnim delom.

Prosim igralce za potrditev udeležbe.

Pozdrav vsem Bojan Župevec


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/home/golfclubbled/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Related Articles

DatumTekmovanje
18.01.2020Zimsko druženje- Grado
__04.2020Hartmanov pokal
30.05. in 31.5. 2020Srečanje GC Rottal vs GK Bled
__.06.2020Predsednikov pokal
__.08.2020Klubsko prvenstvo